A sci-fi világa - könyvek

Carl Peter Bowman írásai

Carl Peter Bowman írásai

Új rész az Amdileila-hoz - A szövetség

2022. január 15. - Carl Peter Bowman

A Földi és a Gvokra civilizáció között megkötendő szövetségről tárgyal a két fél.
De hát mit is tudna felkínálni a kevésbé fejlett emberiség? Hát egy nagyszerű áldozatok életút programjaként kialakított rendszert.

Egy érdekes fizikai létezés mellett megvalósuló virtuális világ, mint áldozatok életút programja jelenik meg ebben a fejezetben. Az elgondolásnak ugyan vannak gyengeségei, de azért nagyszerű lenne, ha létezne ilyesmi.

Ez a fejezet több halálfélelemmel együtt járó életeseményem hatására fogalmazódott meg bennem, már első alkalommal 6-8 éves koromban, csak akkor még nem ilyen részletekkel. Az elgondolásnak vannak nehezen realizálható problémái, mint például a titoktartás legalább a rendszerben élők felé, hiszen nehéz lehet együttélni a gondolattal, hogy csak az agyunk van jelen egy rendszerben élő, fizikai formában. Nem is egyedi az elgondolás, de közel negyven éve már jelen van a gondolataim között.

A bejegyzés trackback címe:

https://carlpeterbowman.blog.hu/api/trackback/id/tr7616813628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása