A sci-fi világa - könyvek

Carl Peter Bowman írásai

Carl Peter Bowman írásai

Új fejezet az Amdileila-hoz - Kooperáció

2022. január 16. - Carl Peter Bowman

Mi lesz velem, ha elér valamilyen komolyabb betegség, vagy balesetet szenvedek? Lesz-e lehetőségem befejezni a megkezdett életutam, akár passzívabb kapcsolattartás mellett?

Ilyen kérdések fogalmazódtak meg bennem egyik unokázós, családlátógatós eseményem során. Jó ha az embernek van kapcsolattartása, főleg családtagokkal, akikhez jobban kötődik, de ezt a kapcsolattartást félteni is lehet. Mivel hajnalban megfogalmaztam egy a kérdésnél felvetett problémát megoldani képes rendszert, igaz gyenge lábon álló realitással, így a válaszom a rendszer reálisabbá tétele melett egy részleteibe menő tervezés is, továbbfejlesztési lehetőségekkel, félelmekkel, és negatív sajátosságokkal is. A sci-fi világában pedig mindig van egy fejletteb technológiai hátterű szövetséges, így az elképzelt lehetőség ebben a novellában megvalósul.

A bejegyzés trackback címe:

https://carlpeterbowman.blog.hu/api/trackback/id/tr2116814464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása