A sci-fi világa - könyvek

Carl Peter Bowman írásai

Carl Peter Bowman írásai

E-könyv megjelenés

2022. január 15. - Carl Peter Bowman

Az e-könyv megjelentetésével szeretném megvárni az Amdileila novella végét, mert az A kőbe vésett jövő novellával együtt szeretném egy e-book-ban közzétenni a kettőt.

Az A kőbe vésett jövő novellám egy kicsit szétszórtabb, bár kerek történet lett belőle, de a novella elején még nem igazán letisztúlt stílusban írtam. Viszont van benne minden, ami ahhoz kell, hogy megértse az olvasó, hogy az évek során formálódott a jellemem, nem is kis mértékben. Látni lehet, hogy nem vagyok szeplőtlen, de az idő múlásának igenis van szerepe a szebb jellem kialakulásában. Az Amdileila-ban létezik egy rendszer, amiben az idő múlásának a lehetősége nélkül az érintettek jelleme akár tovább formálódhat.  

A bejegyzés trackback címe:

https://carlpeterbowman.blog.hu/api/trackback/id/tr3916814212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása